5 bra hotell i Tallinn

Tallinn, huvudstaden i Estland, är en vacker och historisk stad med många kulturella sevärdheter, livliga marknader och välkända restauranger. Om du överväger att besöka Tallinn och letar efter ett bekvämt boende, tipsar vi här om fem trevliga hotell.

Hotel Palace

Det här är ett lyxhotell som ligger i hjärtat av Tallinn, nära gamla stan och stadens shoppingområden. Hotel Palace har bekväma rum med modern inredning och högkvalitativa bekvämligheter, inklusive klimatkontroll, minibar och gratis Wi-Fi. Hotellets spa- och relaxavdelning erbjuder en mängd behandlingar, inklusive massage och skönhetsbehandlingar. Hotellets restaurang serverar en mängd läckerheter, inklusive internationella rätter och lokala specialiteter.

Swissôtel Tallinn

Det här är ett modert och elegatnt hotell med et utmärkt läge nära gamla stan. Hotellet har bekväma rum med modern inredning och högkvalitativa bekvämligheter, inklusive klimatkontroll, minibar och gratis Wi-Fi. Hotellets spa- och relaxavdelning erbjuder en mängd behandlingar, inklusive massage och skönhetsbehandlingar. Hotellets restaurang serverar en mängd läckerheter, inklusive internationella rätter och lokala specialiteter. Konferensfaciliteterna inkluderar mötesrum och konferenscenter, som gör det enkelt för affärsresenärer att arbeta och samarbeta med sina kollegor.

Nordic Hotel Forum

Det här är ett välkänt hotell med en central belägenhet i Tallinn. Hotellet har bekväma rum med modern inredning och högkvalitativa bekvämligheter, inklusive klimatkontroll, minibar och gratis Wi-Fi. Hotellets spa- och relaxavdelning erbjuder en mängd behandlingar, inklusive massage och skönhetsbehandlingar. Hotellets restaurang serverar en mängd läckerheter, inklusive internationella rätter och lokala specialiteter.

St. Petersbourg Hotel

Det här är ett charmigt hotell med en centralt läge i Tallinn. Hotellet har bekväma rum med traditionell inredning och högkvalitativa bekvämligheter, inklusive klimatkontroll, minibar och gratis Wi-Fi. Hotellets restaurang serverar en mängd läckerheter, inklusive internationella rätter och lokala specialiteter. Hotellets trädgård är en vacker och lugn oas i hjärtat av staden.

Hilton Tallinn Park

Det här är ett modernt hotell med ett utmärkt läge, nära gamla stan. Hotellet har bekväma rum med modern inredning och alla tänkbara bekvämligheter, inklusive klimatkontroll, minibar och gratis Wi-Fi. Hotellets spa- och relaxavdelning erbjuder en mängd behandlingar, inklusive massage och skönhetsbehandlingar. Hotellets restaurang serverar en mängd läckerheter, inklusive internationella rätter och lokala specialiteter. Konferensfaciliteterna inkluderar mötesrum och konferenscenter, som gör det enkelt för affärsresenärer att arbeta och samarbeta med sina kollegor.


Prisnivån på hotell i Tallinn är generellt lägre än i Sverige. Du kan förvänta dig att betala mindre för samma nivå av komfort och bekvämligheter som du skulle få på ett hotell i Sverige.

Det är viktigt att notera att priserna varierar beroende på säsong, läge och hotellkategori. Självklart blir det lite dyrare mitt i centrum, medan du kanske kan hitta mer prisvärda alternativ lite längre från stadskärnan.

Men även om prisnivån på hotell i Tallinn är lägre än i Sverige, rekommenderar vi fortfarande att du jämför priser och bokar i förväg för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet. Genom att göra lite research och planera i förväg, kan du få mesta möjliga av din vistelse i Tallinn utan att behöva spendera för mycket pengar på boende.