Ta färjan till Baltikum

Det finns flera färjelinjer som förbinder Sverige med de baltiska staterna. Dessa färjor erbjuder resenärer möjligheten att resa bekvämt över havet och njuta av olika bekvämligheter ombord. Nedan finns en kort sammanfattning av några av de populäraste färjelinjerna.

Karlshamn-Klaipeda
Färjelinjen Karlshamn-Klaipeda är en populär förbindelse mellan Sverige och Litauen. Färjorna körs av TT-line och det tar cirka 14 timmar att ta sig från Karlshamn till Klaipeda. Ombord finns restauranger, butiker och underhållning.

Direkt till tidtabellen ->

Nynäshamn-Ventspils
Färjelinjen Nynäshamn-Ventspils är en populär förbindelse mellan Sverige och Lettland. Färjan körs av företaget Stena Line och tar cirka 9 timmar. Ombord finns restauranger, barer och bekväma hytter.

Direkt till tidtabellen ->

Trelleborg-Klaipeda
Trelleborg-Klaipeda är en annan färjelinje som trafikeras av TT-line, och den är också populär bland resenärer som vill resa mellan Sverige och Litauen. Resan tar cirka 21 timmar och det finns gott om bekvämligheter ombord, inklusive restauranger, barer, butiker och underhållning.

Direkt till tidtabellen ->

Bildäck på färja.
Att ta färjan och få med sig bilen är ett smidigt sätt att ta sig till Baltikum.

Stockholm-Tallinn
Färjelinjen Stockholm-Tallinn trafikeras av Tallink Silja och är en populär förbindelse mellan Sverige och Estland. Färjan tar cirka 15 timmar och ombord finns gott om bekvämligheter, inklusive restauranger, barer, butiker och underhållning.

Direkt till tidtabellen ->

Kapellskär-Paldiski
Färjelinjen Kapellskär-Paldiski körs av företaget DFDS och är en populär förbindelse mellan Sverige och Estland. Färjan tar cirka 8 timmar och ombord finns gott om bekvämligheter, inklusive restauranger, barer, butiker och underhållning.

Direkt till tidtabellen ->

INSTÄLLD TILLSVIDARE: Stockholm-Riga
Färjelinjen Stockholm-Riga trafikeras av Tallink Silja och är en populär förbindelse mellan Sverige och Lettland. Färjan tar cirka 16 timmar och ombord finns gott om bekvämligheter, inklusive restauranger, barer, butiker och underhållning.

Direkt till tidtabellen ->