Färja Stockholm-Tallinn

Åk på en härlig och avkopplande kryssning till Estlands huvudstad Tallinn och få möjligheten att uppleva ett av de välbevarade världsarven som har utsetts av UNESCO. Båtturen mellan Stockholm och Tallinn tar ungefär 10 timmar och under den tiden kan du utforska fartyget och dess möjligheter ombord.

Ombord på båten

Din semester och upplevelse startar i samma sekund som du kliver ombord på det fartyg som ska ta dig över Östersjön med slutdestination Estland och Tallinn. Ombord på båten kan du strosa bland ett flertal olika butiker med bra erbjudanden och priser, koppla av i den relax och spaavdelning som finns, avnjuta god mat och dryck i någon av de olika restaurangerna och mot kvällen bjuds det på shownummer som får hela båten att gunga med lite extra. Det finns aktiviteter för de små och även lugnare barer för de som vill njuta av sitt sällskap och en oslagbar utsikt över havet.

Att göra i Tallinn

Tallinn är en spännande stad med flera sevärdheter och upplevelser som är värda ett besök. Det är Gamla Stan som är listad av UNESCO som ett världsarv då den anses vara den medeltida stad som är bäst bevarad i hela Norra Europa. Man kommer in i Gamla Stan genom ståtliga portar och sedan strosar man på gator av kullersten. Det finns ett stort utbud av barer och restauranger men också museum, utsiktsplatser och fästningen som är väl värda ett besök under din vistelse.

I Hipsterville kan du gå mellan olika foodtrucks och mikrobryggerier och ta del av mat från olika kulturer. Strosa i lummig grönska i den park som omringar slottet och kanske njut av en picknick. För barnfamiljen finns det flera roliga aktiviteter så som Tallinn Zoo, LaitseRallyPark som låter barnen köra lådbil eller besök någon av de museum för barn där de kan upptäcka, leka och experimentera.